Herne Bay Villa.

Overview
A refined renovation and extension retaining the essence and charm of a classic villa.

Nestled on a 2000m2 site in the heart of Herne Bay, this is a special spot. This project included a renovation and an extension – enlarging the home into a generous space for contemporary family living.

The iconic villa central passageway is now a grand hallway. A cathedral ceiling and a diffused baton skylight adds light to the accessway that acts as the anchor point for the home, allowing access to the curated spaces the home hosts. Encompassing a library, music room, wine cellar, living and family room this home is for enjoying.

Hand crafted oak shelving, solid marble, aged brass and custom leathers give the home a grand feel. Combined with intricate craftsmanship, welcoming soft furnishings and outdoor flow this is a space live without interruptions.

Outside saw the construction of a significant stone retaining wall and re-tiling of the pool to create a private outdoor space to be enjoyed with the family.

More Residential projects

Ask us a question
Enter your details below and we'll be in touch to assist as soon as possible.